joi, 27 octombrie 2011

Bancul zilei

 Un german pe aeroport in Paris.
Vamesul francez se uita la pasaport si intreaba:
 - Ocupation? La care neamtul:
 - No, no, just visiting! 

Cinstea japonezilor


Japonezii au returnat echivalentul a 78 de milioane de dolari, bani găsiţi în portofelele care s-au recuperat după tsunami

 
Schoolgirls observe a minute of silence for victims of the March 11 earthquake and tsunami in Ishinomaki
 Foto: KIM KYUNG-HOON / REUTERS 
O femeie s-a trezit cu 40.000 de yeni într-un plic adus de tsunami direct la ea în sufragerie. O altă femeie a găsit 26.000 de dolari într-o geantă aflată peste o grămadă de dărâmături. Fiind vorba de Japonia, ambele s-au grăbit să predea banii la poliţie. 
Nu sunt singurele cazuri. După tsunamiul care a lovit Japonia în martie, japonezii au returnat echivalentul a 48 de milioane de dolari, bani găsiţi în portofelele care s-au recuperat după ce a început curăţenia de după urgie. Alte 30 de milioane de dolari au fost recuperate, după ce japonezii au predat seifurile găsite printre dărâmături.
"Oamenii vin şi îmi spun că vor ca banii să ajungă înapoi la proprietar", povesteşte Kouetsu Saiki, un poliţist din prefectura Miyagi, care se ocupă de recuperarea obiectelor pierdute în timpul tsunamiului şi returnarea lor către proprietari. 
Şi mai remarcabil, spune Saiki, este că cei care aduc portofelele nu vor să păstreze banii, dacă fostul posesor nu poate fi găsit, deşi legea le permite. 25.000 de oameni din această zonă fie au fost pronunaţi morţi, fie sunt dispăruţi. 
Potrivit legii japoneze, obiectele pierdute care nu sunt revendicate în trei luni fie de proprietar, fie de găsitor, intră în posesia statului.
Tsunamiul din martie a dărâmat case şi a luat pe sus automobile, târându-le apoi înapoi în mare. Totuşi, mai bine de 5.700 de seifuri au fost recuperate, majoritatea fiind găsite de cetăţeni care au anunţat poliţia. 
Unul dintre seifuri conţinea 1,5 milioane de yeni (20.000 de dolari). Aparţinea directorului unei companii. Bărbatul a primit banii înapoi, dar a preferat să-i împartă la angajaţii rămaşi în viaţă. 
Până acum, din cele 30 de milioane de dolari găsite în seifuri, au fost retunate 29,5 milioane.
Cinstea unui popor în raport cu altul este greu de demonstrat. Totuşi, un astfel de test a fost făcut de profesorul Mark West, de la Facultatea de Drept din Michigan, în 2003. 
Acesta a lăsat pe străzile din Tokyo şi pe cele din New York câte 20 de portofele, conţinând fiecare echivalentul a 20 de dolari. 
În New York au fost returnate şase portofele cu toţi banii şi două fără bani. În Tokyo au fost returnate 17 portofele, toate cu banii în ele. Un singur japonez şi-a rezervat dreptul de a păstra banii, dacă proprietarul nu va fi găsit.
Cazul care l-a impresionat cel mai mult pe poliţistul Saiki nu este returnarea unui seif plin de bani, ci a unui seif care conţinea un album de fotografii. Proprietarul a izbucnit în lacrimi când l-a primit.
"Îşi pierduse şi casa şi familia în tsunami. Fotografiile din seif erau tot ce-l mai legau de viaţa de dinainte".

luni, 17 octombrie 2011

Asa ceva se imparte cu prietenii

As dori sa imi declar, spre deosebire de "feministi", nespusa
admiratie pentru echipa de la www.prezervativ.ro.Pe langa initiativa
in sine... care e laudabila, nu pot decat sa imi inchipui ce stapanire
de sine au oamenii aia, care nu numai ca trebuie sa citeasca intrebari
idioate, dar le raspund genial............
Spicuim:

I: Te poti ingrasa de la anticonceptionale? Prietena mea foloseste si
s-a ingrasat mult de cand le ia!
R: E o abureala. Foloseste scuza aia ca sa se indoape.

I: Ce ma fac daca nu-mi incape pe penis?
R: Cine, prietena?

I: Cat de adanc trebuie sa fie penisul introdus atunci cand ejaculez,
pentru ca sarcina sa aiba loc?
R: Pana in dreptul ficatului.

I: In cazul ruperii prezervativului ce putem face ?
R: Cruce.

I: Cum se baga prezervativul?Cu tot cu oua sau fara?
R: D-le Nastase, ati fost rugat sa va abtineti de la glume de genul asta.

I: Cum conving o fata sa fac sex cu ea?
R: Daca afli vreodata, dynonichus@yahoo.com

I: Cum se pune un prezervativ pe obiectul muncii?
R: Depinde. Daca esti strungar sau sofer de autobuz e mai dificil.

I: sunt virgina, as vrea sa-mi incep viata sexuala. Mi-e frica.
Dati-mi si mie un sfat.
R: Jack Daniel's Old Time, Old No. 7 Quality Tenessee Sour Mash
Whiskey. But you can just ask for Jack.

I: Cum stii daca ai orgasm?
R: Prietenul tau se da jos de pe tine si adoarme.

I: Cum e prima data la fete?
R: Depinde daca te duci singur sau cu prietenii.

I: Ma apara prezervativul de retard mintal?
R: Deja e tardiv sa iti faci probleme.

I: Daca am penisul mai mic decat prezervativul?
R: Mwahahahaha! Indeasa ceva pe langa el, macar sa nu fluture.

I: Daca continui sa fac sex de 10 ori pe zi pot avea probleme mai tarziu ?
R: Asa sper. Asa ar fi drept!

joi, 13 octombrie 2011

Matrimoniale


Anunt in ziar:
"Barbat bine, simpatic, necasatorit, fara antecedente, cu masina, casa cont in banca - dolari, euro - credincios, tin posturi, nu beau, nu fumez, iubitor de femei frumoase pana in 30 de ani, impatimit de muzica disco, tehno, rock, pop. Nu caut nimic, doar ma laud."

Discursul presedintelui "Oracle" - in zodia afaceristilor!(de succes)


Lawrence Ellison, presedintele "Oracle", le-a tinut urmatorul discurs studentilor care au terminat facultatea Yale. N-a putut sa-si termine discursul, deoarece a fost dat jos de pe scena:
 
"Daca ma uit la voi nu vad nici un viitor fericit, nu vad nici un director proeminent. Acum, sigur sunteti bulversati. Asta e normal. Totusi, va puteti intreba, cum vin eu, Larry Ellison, care n-am terminat facultatea, ca sa va judec pe voi, studentii celei mai renumite facultati? Stati sa va explic! Deoarece eu, Lawrence Ellison, al 2-lea cel mai bogat om a planetei, am picat la facultate si voi nu. Deoarece Bill Gates, cel mai bogat om al planetei, a picat la facultate si voi nu. Deoarece Paul Allen, al 3-lea cel mai bogat om al planetei a picat la facultate si voi nu. Si deoarece Michael Dell, care momentan este doar pe locul 9, a cazut si el de la facultate si voi nu. Si domnul respectiv este in ascensiune. ... Acum, sunteti clar foarte bulversati! Si asta este foarte, foarte normal. Dati-mi voie sa va incurajez, n-ati terminat degeaba facultatea si n-ati facut degeaba rost de o diploma. N-ati pierdut 5 ani degeaba. Din contra, ati invatat sa munciti pentru bani putini, sa va faceti cunostinte si sa faceti cunostinta (mai deaproape) cu cuvantul TERAPIE. Toate acestea sunt foarte utile. O sa aiba lumea nevoie si de salahori ca voi. O sa aveti nevoie de cunostinte, de programare la terapie la un psiholog. Fiindca voi n-ati cazut la facultate, n-o sa fiti niciodata printre primii 10 cei mai bogati oameni de pe Pamant! Si va trebui sa va impacati cu un salariu patetic de 200.000 de dolari pe an, salariul urmand sa il primiti de la un fost coleg de facultate, care a cazut la examene si a fost dat afara! Acum, probabil va ganditi daca mai e vreo speranta pentru voi. Nici o sansa! Voi sunteti deja pierduti. Deja aveti creierul distrus in proportie foarte mare, ...irecuperabila. Acum, ma adresez celor care inca nu au terminat facultatea: LASATI BALTA FACULTATEA, FACETI-VA BAGAJELE SI PLECATI! Nu reveniti! Indepliniti-va visurile! Fiindca sigur va spun ca, daca vi se distruge creierul, veti disparea mai repede de pe scena afacerilor decat dispar eu acuma de pe aceasta scena gratie agentilor de paza!"
 

duminică, 9 octombrie 2011

Zodiac Saptamana 10-17 oct 2011

Berbecuti

Venus nu va mai este opus!! asa ca drum liber pentru cupluri. Numai ca trebuie sa va revolutionati existenta, daca ati avut senzatia ca totul se schimba in viata voastra si v-ati simtit intr-o perioada de schimbari majore , de azi inainte incepeti sa va dati seama ca sunteti pe punctul de a iesi din ea si ca lucrurile se indreapta pefagasul cel bun. Asa ca mentineti-va dinamismul si pofta de viata ce va caracterizeaza!

Taurasi

Acestea sunt momente in care munca este preponderenta in viata voastra, insa trebuie si voi sa actionati in mod foarte activ. Daca apar noi ocazii nu va dati inapoi! Si in dragoste, nu faceti pe lenesii, daca e cineva care va place, implicati-va in mod activ, fiindca Jupiter in semnul vostru e o adevarata binecuvantare, va ajuta asa cum nu va putea sa o mai faca prea repede dupa 2012!

Gemeni

Perioada importanta pentru intalniri, pentru a calatori si pentru profesie. Proiecte importante in ceea ce priveste casa, proiecte a caror valoare va creste din 2012, cand Jupiter va intra in semnul vostru. Nu va descurajati, incercati sa asteptati pana la sfarsitul anului fiindca totul se va termina cu bine!!

Rac

Frumoasa luna intr-un super aspect, si mai ales Venus traverseaza zodia voastra. In ultimile 3 luni ati simtit o adevarata eliberare dintr-o situatie grea, insa inca nu s-a concretizat mult. Aveti de rezolvat cate o chestiune legala sau probleme in ce priveste familia, copiii. iNsa oricum, un pas inainte a fost facut!

Leu

Va simtiti obositi si epuizati, sau nedreptatiti. Atentie la iubirile dificile si persoanele care nu prea va asculta. La serviciu desi te straduiesti foarte mult, te stresezi la fel de mult sau sunt persoane care pretind prea mult de la tine, lucruri care te infuriaza, ti se pretind lucruri imposibile. Iar tu esti unul care nu se lasa comandat si vrea sa-si tina in propriile maini destinul. In aceste zile, te vei rebela impotriva unei autoritati, a cuiva care vrea sa-ti impuna propriile idei.

Fecioara

Single-ii vor simti si mai mult nevoia de a iubi, fiindca Venus vine in semnul vostru intr-un splendid parcurs.Jupiter va aduce un telefon neasteptat si o predilectie pentru calatorii, care va sunt pur si simplu facilitate.Puternica atractie pentru taur, scorpion si capricorn, raspunsuri interesante in privinta jobului. Unii dintre voi veti schimba si firma la care lucrati, ori sunteti gata sa o faceti.

Balanta

Cei ce asteapta un raspuns vor avea o veste buna. Perioada e dificila, cu Saturn opus va simtiti ca si cum ati duce in spate un sac cu greutati, insa cine seamana bine, bine vor culege, mai ales pentru noi amoruri. Perioada e mult mai buna decat in primavara cand ati avut parte chiar de o cadere. Ceva s-a schimbat, multi dintre voi lucreaza in strainatate, s-a schimbat ceva si la nivel familiar. Curaj!!

Scorpion


Venus e in semnul tau de azi- iti garanteaza noi emotii, complicitati cu cineva.  In chestiunile de familie si economice inca mai e mult de dus. Astazi in mod special foarte sexy: incearca sa gasesti pe cineva care te atrage sau du-te intr-un loc aglomerat unde intalnirile pot fi facilitate, fiindca esti o bomba de atractie!!

Sagetator

Nimic exploziv, insa un cer asezat. Cine a gasit dragostea poate sa mearga inainte pe termen lung.Ati avut si o criza, insa in aceste zile se poate incerca o recuperare. Pentru toti sagetatorii care au bunavointa, nu e exclus sa aveti propuneri de munca din alte orase. Cine e in criza de cuplu va face o noua alegere pana la anul viitor, insa numai acei ce se afla intr-o criza profunda vor schimba cu adevarat partenerul.

Capricorn

Venus incepe si la voi un tranzit favorabil, dupa ce v-a fost contra.Deja acest sfarsit de septembrie a fost cam greu, ati discutat si v-ati certat cu partenerul.Dar de astazi veti avea mai multa seninatate in privinta celorlalti, mai multe emotii incep sa va tresalte in piept.


Varsator

Cei casatoriti de multi ani, cu divergente in chestiuni de bani sau legale, se vor agita putin mai mult.Cauza nu e partenerul neaparat, insa cam trebuie sa va faceti putin socotelile.Atentie la persoanele care va stau alaturi. Pana in iunie 2012 cand Jupiter va incepe un parcurs bun pentru voi, trebuie sa mai aveti putina rabdare. In dragoste- putin in criza, sau o persoana draga e departe.


Pesti

A venit ziua cea buna si pentru voi!! De astazi, incepeti noile prietenii sau amoruri, fiindca venus si luna sunt intr-un aspect minunat.Frecventati mai multe locuri publice, chiar si internetul e un mijloc bun pentru noi cunostinte, cu prudenta insa. Cei mai norocosi vor fi din plin rasplatiti. Atentie insa la un sagetator sau un geaman  care ca intotdeauna va poate cauza cate o problema. In rest, toti pestisorii recupereaza din plin.

www.lattemiele.com- Horoscop Paolo Fox

vineri, 7 octombrie 2011

Intâlniri dupa terminarea liceului....



Se organizează întâlnirea de 10 ani:
 - Unde să fie întâlnirea de 10 ani? 
 - La restaurantul Loyd, acolo sunt nişte chelneriţe misto, cu ţâţe mari!
 
 Se organizează întâlnirea de 20 ani:
 - Unde să fie întâlnirea de 20 ani? 
 - La restaurantul Loyd, acolo se găteşte foarte bine şi sunt porţiile mari! 
 
 Se organizează întâlnirea de 30 ani:
 - Unde să serbăm întâlnirea de 30 ani? 
 - La restaurantul Loyd, acolo se poate mânca dietetic şi au şi meniu vegetarian!
 
 Se organizează întâlnirea de 40 ani:
 - Unde să fie întâlnirea de 40 ani? 
 - La restaurantul Loyd, acolo este şi rampă pentru cărucior cu rotile!
 
 Se organizează întâlnirea de 50 ani:
 - Unde serbăm întâlnirea de 50 ani? 
 - La restaurantul Loyd!
 - Vai ce bine! Acolo n-am mai fost niciodată!

miercuri, 5 octombrie 2011

Nici gemenii n-o duc prea rau

E un horoscop frumos si care va permite sa faceti pasi inainte, in pofida a mii de reticente, problemele oricum nu se mai termina.Nu e usor nici sa uitati deziluziile, poate dupa o relatie terminata nu prea bine ati devenit cam intolerabili. DAR!Daca aveti curajul sa va expuneti, acum puteti face niste proiecte in stil mare.Pentru cei ce studiaza inca sau care sunt foarte ocupati la serviciu, va fi un an 2012 foarte foarte eficace si pe termen lung, deoarece Jupiter va veni sa locuiasca la voi timp de doi ani, asa ca enjoy cu surle si trambite!!(asta in caz ca nu vine sfarsitul lumii mai inainte, motiv in plus insa ca sa va bucurati si mai mult de clipa de acum!)

Capricorni economi

Iulie v-a adus situatii de criza, a trebuit sa cheltuiti mai mult decat prevazut si in general nu prea v-a fost usor.De ceva timp , banii sunt pentru voi o problema esentiala asupra careia meditati cam tot timpul.Mai ales capricornii care vor sa intemeieze o familie. Acum e momentul sa economisiti!Pana la anul va aparea si luminita de la capatul tunelului, care va va ajuta sa iesiti din impas, nu va mai  faceti atatea griji!Trebuie sa incepeti sa ganditi pozitiv(si sa actionati) inca de pe acum.Pana in primavara viitoare multe situatii se vor intoarce in favoarea voastra, inclusiv in ceea ce priveste jobul.

Sagetatorii astia-don juani innascuti (octombrie 2011)

Horoscopul vostru este foarte frumos: aveti o perioada propice in dragoste, va place uneori sa creati cate un mic conflict, printre prieteni sau chiar in dragoste, o faceti pe ofensatul sau ii puneti pe ceilalti la incercare, pentru a face relatia mai "spicy" si pentru a poza apoi in salvator sau generos...Sunteti niste dracusori. Ce pot sa spun oricum, e ca nu va place sa fiti uitati, va place ca din cand in cand rudele , prietenii sa va deschida usa sa va sune, sa fiti in centrul atentiei ce mai. Sunteti si actori innascuti, va pricepeti de minune sa ii distrati pe cei din jur, sa le descretiti fruntile, prezenta voastra este asteptata si cautata.
Fiti foarte happy deoarece octombrie si noiembrie sunt lunile in care veti porni de la zero in privinta sentimentelor!


sursa: www.lattemiele.com

Zodia momentului

Haideti sa vorbim despre balante!! Trimiteti-mi parerile voastre: cum va intelegeti cu cei din acest semn?

marți, 4 octombrie 2011

Lei paralei- 04--10/10.2011

Salut leuti! De azi in cateva zile atentie la persoanele pe care le cunoasteti de putin timp in ceea ce priveste chestiunile de afaceri si bani. Aveti un Jupiter usor potrivnic , s-ar putea sa soseasca un act, o scrisoare, o veste care va da usor peste cap, si o sa va intrebati: dar de ce sunt tocmai eu la mijloc?va trebui sa va justificati cu privire la unele lucruri pe care nu le-ati facut.Atentie la verificari si la controale, precum si la cheltuieli: cine are o afacere privata trebuie vrand-nevrand sa mai taie din cheltuieli.
In dragoste- sunteti pe fuga, o saptamana accelerata. Daca vrei sa faci o declaratie cuiva care iti place, actioneaza pana pe data de 8 octombrie.

Despre racusori- 04.10.2011

Nu ai un horoscop dificil- esti tu putin nervos.Poate ai facut ceva de care te-ai cait.Cei care au incheiat o poveste de dragoste de ceva timp trebuie sa mearga inainte, nu va inchideti in legaturi familiale care nu duc nicaieri, daca traiti pentru un copil sau pentru un batran e frumos, insa trebuie sa va mai ganditi si la voi, la viata voastra sentimentala.Pentru cei care tocmai au inceput o poveste frumoasa, amintiti-va ca anul 2012, mai ales din vara, va aduce rezultate exceptionale!!

duminică, 2 octombrie 2011

O blonda catre un tip:
- Voi scrie deasupra patului meu ca esti un prost! Sa stie tot orasul!

RELATIA FEMEIA TAUR SI BARBATUL BALANTA


O relatie interesanta si de ce nu-reusita. Barbatul balanta este in general optimist, activ, plin de energie si de dorinta de a face, de a iesi in evidenta. De aceea uneori vrea totul prea repede si judeca totul uneori superficial. Femeia taur este mai inceata in sensul ca tinde sa-si cantareasca bine actiunile si nu se arunca inainte inainte de a evalua foarte bine care sunt sansele de reusita ale unei actiuni. Rabdarea este numele ei, calitate care    ii foloseste balantei.
Balanta stie sa o inteleaga , o citeste dintr-o privire , de aceea vine foarte bine in intampinarea dorintelor femeii taur si a nevoii ei de siguranta, stabilitate si de ce nu-de putere. Amandoi stiu ce vor si fac tot posibilul sa il obtina.Amandoi impartasesc gustul pentru calatorii , pentru a descoperi locuri cat mai variate, si prin romantismul inimilor lor vor face din fiecare calatorie o adevarata  sarbatoare.Cu spiritul sau justitiar si cu simtul masurii Balanta va echilibra tauroaica in excesele firii ei (pofta excesiva de mancare si dulciuri, lenea , fanatismul sau obsesia pentru a detine controlul) iar tauroaica va oferi stabilitate , fidelitate si siguranta emotionala oscilantei si uneori tematoarei balante. Amandoi insa au inradacinat bunul-simt , inclinatia spre tot ce este estetic, armonios, placut.Influenta lui Venus este decisiva pentru ambele zodii. Femeia taur il va fascina inca de la inceput pe barbatul balanta prin inocenta ei copilaroasa, sinceritate si sufletul ei bun, dar si prin eleganta, rafinatetea si gustul ei desavarsit. Odata indragostit, barbatul balanta o va fermeca de-a dreptul pe femeia taur prin al sau savoir-faire, prin eleganta si cavalerismul sau. Cand se hotaraste sa cucereasca o femeie, merge pana in panzele albe si nu se da inapoi de la nimic, dovedind o rabdare si o perseverenta care o va face pe tauroaica (ce nu se lasa prinsa usor in mreje) sa inteleaga ca omul asta chair o vrea si ca pana la urma vrand-nevrand trebuie sa cedeze. In plus, barbatul balanta isi exprima mai repede si mai usor sentimentele si imensa lui nevoie de afectivitate-menita sa topeasca pojghita de raceala aparenta a tauroaicei.
Ce mai, un cuplu reusit si menit sa se mentina- influentati de Venus sau nu, cei doi pur si simplu sunt pe aceeasi lungime de unda si reusesc sa isi intuiasca reciproc nevoile realizand un cuplu de succes si in afaceri sau in colaborari de serviciu. De retinut: pentru femeia taur barbatul balanta este seful ideal. De asemenea, relatiile de prietenie intre cele doua zodii sunt de obicei foarte reusite, indiferent de sex.