joi, 29 septembrie 2011

Zodii cu sclipici care merita pupici

O unda favorabila pentru VARSATORI, alaturi de soarele de afara va incalzeste ziua, datorita unor planete cum ar fi soarele, venus, saturn si mercur. O multime de provocari in dragoste, imbratisari si explozii de pasiune. Se lasa cu multe pupaturi si manifestari afective. Sambata poate fi o zi speciala alaturi de persoana iubita. Atentie la chestiuni legale si la inselaciuni!Sunteti cumva implicati fara voia voastra intr-o situatie pe care nici macar nu ati cauzat-o. Si la job, daca inca nu ati atins rezultate importante, nu e vina voastra, insa ele nu vor intarzia sa apara!
 Sunteti intr-o perioada plina de fervoare adolescentina, care de altfel caracterizeaza acest semn, numit al "eternului adolescent". Aveti chef de joaca, va simtiti cu adevarat binei , sunteti usor nehotarati, va intrebati mereu "azi ce mai fac nou?" insa asta e absolut normal pentru starea dvs de spirit in permanenta schimbare si cautare de noi aventuri (semanati la acest capitol cu sagetatorul).Sunteti entuziasti si plini de viata. Ce mai, azi sunteti lipiciosi de o mie de  pupici!!!


Luna in aspect bun si pentru PESTISORI. Azi vei avea cele mai bune idei daca vrei sa faci impresie buna.Daca te-ai certat cu persoana iubita si te-ai indepartat de ea, acum depinde de tine: ori iti gasesti echilibrul, ori recuperezi dragostea pierduta.Asadar, ai parte de intalniri norocoase si situatii foarte avantajoase. Pasiuni focoase, fierbinti incepand cu octombrie, mai ales incepand cu ziua de 9 cand apare un Venus splendid in semnul dvs.Asadar prieteniile si povestile de dragoste care se nasc acum pot deveni ceva mai mult curand. Cine e nefericit in cuplu poate trai o emotie speciala zilele ce urmeaza.


Luna favorabila si pentru FECIOARE, mai ales in privinta relatiilor cu alte orase. Va place sa calatoriti, sa va miscati, sa schimbati mediul.
Aceste 2 zile urmatoare sunt interesante si pentru cine vrea sa faca pasi inainte in dragoste. Situatie speciala. Relatiile cu scorpionii si cu racii sunt vitale.Simtiti-va liberi sa va manifestati capacitatile si exigentele in acest moment frumos si important al zodiacului dvs.


http://www.lattemiele.com/

Niciun comentariu: