duminică, 2 octombrie 2011

RELATIA FEMEIA TAUR SI BARBATUL BALANTA


O relatie interesanta si de ce nu-reusita. Barbatul balanta este in general optimist, activ, plin de energie si de dorinta de a face, de a iesi in evidenta. De aceea uneori vrea totul prea repede si judeca totul uneori superficial. Femeia taur este mai inceata in sensul ca tinde sa-si cantareasca bine actiunile si nu se arunca inainte inainte de a evalua foarte bine care sunt sansele de reusita ale unei actiuni. Rabdarea este numele ei, calitate care    ii foloseste balantei.
Balanta stie sa o inteleaga , o citeste dintr-o privire , de aceea vine foarte bine in intampinarea dorintelor femeii taur si a nevoii ei de siguranta, stabilitate si de ce nu-de putere. Amandoi stiu ce vor si fac tot posibilul sa il obtina.Amandoi impartasesc gustul pentru calatorii , pentru a descoperi locuri cat mai variate, si prin romantismul inimilor lor vor face din fiecare calatorie o adevarata  sarbatoare.Cu spiritul sau justitiar si cu simtul masurii Balanta va echilibra tauroaica in excesele firii ei (pofta excesiva de mancare si dulciuri, lenea , fanatismul sau obsesia pentru a detine controlul) iar tauroaica va oferi stabilitate , fidelitate si siguranta emotionala oscilantei si uneori tematoarei balante. Amandoi insa au inradacinat bunul-simt , inclinatia spre tot ce este estetic, armonios, placut.Influenta lui Venus este decisiva pentru ambele zodii. Femeia taur il va fascina inca de la inceput pe barbatul balanta prin inocenta ei copilaroasa, sinceritate si sufletul ei bun, dar si prin eleganta, rafinatetea si gustul ei desavarsit. Odata indragostit, barbatul balanta o va fermeca de-a dreptul pe femeia taur prin al sau savoir-faire, prin eleganta si cavalerismul sau. Cand se hotaraste sa cucereasca o femeie, merge pana in panzele albe si nu se da inapoi de la nimic, dovedind o rabdare si o perseverenta care o va face pe tauroaica (ce nu se lasa prinsa usor in mreje) sa inteleaga ca omul asta chair o vrea si ca pana la urma vrand-nevrand trebuie sa cedeze. In plus, barbatul balanta isi exprima mai repede si mai usor sentimentele si imensa lui nevoie de afectivitate-menita sa topeasca pojghita de raceala aparenta a tauroaicei.
Ce mai, un cuplu reusit si menit sa se mentina- influentati de Venus sau nu, cei doi pur si simplu sunt pe aceeasi lungime de unda si reusesc sa isi intuiasca reciproc nevoile realizand un cuplu de succes si in afaceri sau in colaborari de serviciu. De retinut: pentru femeia taur barbatul balanta este seful ideal. De asemenea, relatiile de prietenie intre cele doua zodii sunt de obicei foarte reusite, indiferent de sex.

Niciun comentariu: