duminică, 9 octombrie 2011

Zodiac Saptamana 10-17 oct 2011

Berbecuti

Venus nu va mai este opus!! asa ca drum liber pentru cupluri. Numai ca trebuie sa va revolutionati existenta, daca ati avut senzatia ca totul se schimba in viata voastra si v-ati simtit intr-o perioada de schimbari majore , de azi inainte incepeti sa va dati seama ca sunteti pe punctul de a iesi din ea si ca lucrurile se indreapta pefagasul cel bun. Asa ca mentineti-va dinamismul si pofta de viata ce va caracterizeaza!

Taurasi

Acestea sunt momente in care munca este preponderenta in viata voastra, insa trebuie si voi sa actionati in mod foarte activ. Daca apar noi ocazii nu va dati inapoi! Si in dragoste, nu faceti pe lenesii, daca e cineva care va place, implicati-va in mod activ, fiindca Jupiter in semnul vostru e o adevarata binecuvantare, va ajuta asa cum nu va putea sa o mai faca prea repede dupa 2012!

Gemeni

Perioada importanta pentru intalniri, pentru a calatori si pentru profesie. Proiecte importante in ceea ce priveste casa, proiecte a caror valoare va creste din 2012, cand Jupiter va intra in semnul vostru. Nu va descurajati, incercati sa asteptati pana la sfarsitul anului fiindca totul se va termina cu bine!!

Rac

Frumoasa luna intr-un super aspect, si mai ales Venus traverseaza zodia voastra. In ultimile 3 luni ati simtit o adevarata eliberare dintr-o situatie grea, insa inca nu s-a concretizat mult. Aveti de rezolvat cate o chestiune legala sau probleme in ce priveste familia, copiii. iNsa oricum, un pas inainte a fost facut!

Leu

Va simtiti obositi si epuizati, sau nedreptatiti. Atentie la iubirile dificile si persoanele care nu prea va asculta. La serviciu desi te straduiesti foarte mult, te stresezi la fel de mult sau sunt persoane care pretind prea mult de la tine, lucruri care te infuriaza, ti se pretind lucruri imposibile. Iar tu esti unul care nu se lasa comandat si vrea sa-si tina in propriile maini destinul. In aceste zile, te vei rebela impotriva unei autoritati, a cuiva care vrea sa-ti impuna propriile idei.

Fecioara

Single-ii vor simti si mai mult nevoia de a iubi, fiindca Venus vine in semnul vostru intr-un splendid parcurs.Jupiter va aduce un telefon neasteptat si o predilectie pentru calatorii, care va sunt pur si simplu facilitate.Puternica atractie pentru taur, scorpion si capricorn, raspunsuri interesante in privinta jobului. Unii dintre voi veti schimba si firma la care lucrati, ori sunteti gata sa o faceti.

Balanta

Cei ce asteapta un raspuns vor avea o veste buna. Perioada e dificila, cu Saturn opus va simtiti ca si cum ati duce in spate un sac cu greutati, insa cine seamana bine, bine vor culege, mai ales pentru noi amoruri. Perioada e mult mai buna decat in primavara cand ati avut parte chiar de o cadere. Ceva s-a schimbat, multi dintre voi lucreaza in strainatate, s-a schimbat ceva si la nivel familiar. Curaj!!

Scorpion


Venus e in semnul tau de azi- iti garanteaza noi emotii, complicitati cu cineva.  In chestiunile de familie si economice inca mai e mult de dus. Astazi in mod special foarte sexy: incearca sa gasesti pe cineva care te atrage sau du-te intr-un loc aglomerat unde intalnirile pot fi facilitate, fiindca esti o bomba de atractie!!

Sagetator

Nimic exploziv, insa un cer asezat. Cine a gasit dragostea poate sa mearga inainte pe termen lung.Ati avut si o criza, insa in aceste zile se poate incerca o recuperare. Pentru toti sagetatorii care au bunavointa, nu e exclus sa aveti propuneri de munca din alte orase. Cine e in criza de cuplu va face o noua alegere pana la anul viitor, insa numai acei ce se afla intr-o criza profunda vor schimba cu adevarat partenerul.

Capricorn

Venus incepe si la voi un tranzit favorabil, dupa ce v-a fost contra.Deja acest sfarsit de septembrie a fost cam greu, ati discutat si v-ati certat cu partenerul.Dar de astazi veti avea mai multa seninatate in privinta celorlalti, mai multe emotii incep sa va tresalte in piept.


Varsator

Cei casatoriti de multi ani, cu divergente in chestiuni de bani sau legale, se vor agita putin mai mult.Cauza nu e partenerul neaparat, insa cam trebuie sa va faceti putin socotelile.Atentie la persoanele care va stau alaturi. Pana in iunie 2012 cand Jupiter va incepe un parcurs bun pentru voi, trebuie sa mai aveti putina rabdare. In dragoste- putin in criza, sau o persoana draga e departe.


Pesti

A venit ziua cea buna si pentru voi!! De astazi, incepeti noile prietenii sau amoruri, fiindca venus si luna sunt intr-un aspect minunat.Frecventati mai multe locuri publice, chiar si internetul e un mijloc bun pentru noi cunostinte, cu prudenta insa. Cei mai norocosi vor fi din plin rasplatiti. Atentie insa la un sagetator sau un geaman  care ca intotdeauna va poate cauza cate o problema. In rest, toti pestisorii recupereaza din plin.

www.lattemiele.com- Horoscop Paolo Fox

Niciun comentariu: